onsdag 30 september 2009

Tålamod som en bebis

Idag hände en lustig sak när jag stod och fixade broccolipajen som vi skulle ha till middag. Inom loppet av en halvtimma ringde två trevliga män och bjöd ut mig på en dejt! Och jag tackade ja till båda två. Även om jag i smyg kan avslöja att jag är mycket mer svag för den ena av dem. Och allt vad en dejt med honom skulle kunna innebära. En bra dag helt enkelt. Nu måste jag bara hålla mig iskallt lugn och cool ett litet tag. Och ha tålamod.

Och jag som har tålamod ungefär som en 2 månaders bebis (ja, jag träffade faktiskt en sån igår så nu vet jag hur de är). Pust!

Ikväll är det True Blood. Och jag är skitaglad att jag har en tv. Och små syprojekt att pyssla med under tiden. Trevligt är ordet.

Och ett lager färg till har målats på vardagsrumsgolvsprojektet. Långt ord det där, undrar vad Fröken Fräken skulle säga om hon såg det..? ;-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

kul att två ringde samma dag!

sv: tack så jättemycket! kul att du gillar den!
haha, jo det är ju precis så som du säger.. ofta när folk frågar vad man jobbar med får man en reaktion som säger "oj, FINNS det jobbet?!... *tänk tänk*... jo det måste det ju göra! haha, vilket roooligt jobb!!!" så, det är ett jobb som folk inte tänker på finns!
håller helt med dig, jag är inte så mycket för (läs: gillar inte alls) när barnböcker görs via datorer. det blir lätt opersonligt och platt... men det är ju bara vad jag själv tycker. jag gillar när man SER att det är handgjort! när man kan se ett färgpenns-streck eller något liknande. det ska vara levande och härligt! :-)

Jo sa...

Åh, två dejter! :) Gud vad bra! Jag håller alla tummar jag kan!
Idag har jag haft lite virkkväll med en kompis och kollat på Greys. Harregud, så skönt efter att ha tokjobbat i typ två veckor!! Nu blir det lite lugnare fram
över, så det kan bli lite pyssel också! :D Hurra!

Loppan Lorum sa...

Å! Lycka till med dejterna! Särskilt den ena då ;)