tisdag 27 oktober 2009

Ordningen är återställd

Underbart! Nu är jag återigen omgiven av ett kreativt kaos. Det där sterilt välstädade hemmet utan så mycket som en synål inom synhåll funkade inte alls för mig. Jag blev ju helt apatisk.

Men igår ägnade jag mig helhjärtat åt papperspyssel. Och då blir det sådär kreativt och stökigt som det ska vara. Trots att jag inte är någon scrappare har jag ändå lyckats samla på mig en hel del fina papper, stämplar, dubbelhäftande tejp, glitter och annat grejs som behövs för korttillverkning. .
Prickiga kort på IKEAs nya snyggbricka.


Och så några bakverkskort på tårtpapper (som egentligen är en tablett från Berry details, och som egentligen ska bli något annat i framtiden...).

4 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Vilka fina kort! Det påminner mig om att det börjar bli dags att åtminstone börja fundera på julkorten... Som regel brukar jag designa ett kort och sen köra löpande-band-principen, likadana till alla. Förra året frångick jag det traditionella pysslet och använde datorn nästan hela vägen. Men i år kanske hemmapysslade, unika kort kunde vara kul... Tål att tänkas på som sagt.

Jo sa...

Vilka fina pysselgrejer! Små Cupcakes och pynt! :) Jag har också lyckats samla ihop en hel del scrapsaker, inte minst nu via "Pocket och Pyssel". Frågan är bara vad jag ska göra av allt plock? Jag kan ju inte det där med scraping...
Man kan lugnt säga att det är lite som att vara småbarnsförälder, fast man går direkt till trotsåldern antar jag. Lilla O testar gränserna hela tiden och man får vara på sin vakt så han inte hittar på alltför mycket bus. Men han är ju så söt att man veknar så fort han kikar på en :D
Heja att du har börjat virka! Eller ska iaf! Tjoa till om du vill ha något skojigt mönster eller har fastnat i maskorna! :) Vad blir första projektet?

Cel'Dara sa...

Vilka fina kort, och vad duktig du är! :-)
Jag önskar att jag själv hade tålamod till att sitta med papperpyssel, men nej... det går bara inte.
Kram på dig

Unknown sa...

haha, vad roligt! själv måste jag ha helstädat och riktigt RIKTIGT undanplockat för att jag ska bli kreativ! minsta pryl som ligger på fel plats för mig att tappa fokus!
tänk så olika man kan vara! :-D

fina grejor du pysslat ihop!

www.matildasalmen.com