fredag 13 november 2009

Ute på resande fot - igen!Nu är jag återigen i Göteborg ( ja, det va ett himla rännande!). Men bara som en snabb liten mellanlandning. För imorgon bär färden vidare mot de dalsländska skogarna där jag ska träffa en rumskompis från den gamla goda Jönköpingstiden.

Det ska givetvis bli väldigt kul att träffa henne igen. Men ändå så längtar jag just nu lite efter att få "bara hänga en stund" tillsammans med min fina symaskin. Vi har ju blivit så väldigt bra kompisar på sistone, nästan bästisar tror jag.

För att inte få total abstinens petar jag in bilder på en liten nätt väska jag sydde förra veckan (eller om det var förrförra..?). Tyget kommer från New York och jag har verkligen längtat efter att få använda det!Jag bara älskar de gula små fåglarna mitt i allt det svarta och vita lövverket.

3 kommentarer:

Jo sa...

Jättefin väska! :D Jag längtar efter lite lugn och ro, så jag kan få hänga lite med min nya vän. Jag har aldrig sytt en väska, men jag blir ju sugen på att sy en när jag ser din fina skapelse.
Och det var värst vad du ränner runt! I Gbg dessutom!
Jag tycker verkligen att vi får planera in en fikadejt framöver, det vore jättekul om vi kunde ses igen!
Hoppas att du får en härlig helg med din vän!

Fröken Fräken sa...

Hm, undras om jag inte har en precis likadan knoppbräda?! Fast ingenstans just nu att ha den, fast jag håller just nu på att flytta om en massa på väggarna, så vem vet vad som händer..
Finfint tyg, liknar ett som fanns hos Designers guild för ett par år sedan och som jag hade lyckan att finna på stuv så jag har en gardinlängd jag vårdar ömt..

Jo, när man flackar och far hinner man liksom inte lugna ned sig och komma in i den rätta pysselstämningen. Det går liksom inte att storma in med andan i halsen och sätta sig att sy.. men det låter ju trevligt med lite kompisträff. Alla mina kompisar har fullt upp med att passa sina telingar.. vi får väl planera in något om sådär 18 år...

Jo, det gick väl bra på Ikea, även om jag inte riktigt fattar vad jag köpte. Jo, ljus så att jag har två lådor fulla och en lampa med rejäl styrka, nu ska jag ur vardagsrumsmörkret!!!!

Monkan sa...

Ah, en av väskorna, jättesöt. Och sydd av New York-tyg, det är stort. Jag skulle nog som vanligt bara velat fram och tillbaks vad jag skulle sy, och så skulle det bli, ingenting... Ta fram det, tita på det, lägga tillbaks det i tygskåpet. Men du är ju så smart! Syr en väska så du kan bära med dig ditt fina tyg hela tiden!

Det tycker jag verkligen du ska vara, fasligt nöjd alltså. Så otroligt välorganiserat du fixat alla fina band och snören, och vilken fiffig upphängning.