onsdag 6 januari 2010

Curious case of Benjamin Button


Bild härifrån

Igår såg vi en fantastisk film. Och jag som ganska nyligen lärt mig gråta när jag tittar på film (ja, det är sant, det hände ALDRIG förr), jag grät och grät och grät. Den var så vacker och sorglig på ett sätt sådär så att det värmer själen. Jag har suttit och tänkt på den jättemycket idag.

Jag rekommenderar den varmt till alla som inte redan hunnit se den.

Förövrigt kostar den bara 49:- på CDON just nu - ett riktigt fyndpris! :-)

3 kommentarer:

Fruädel sa...

Kul med skrivaren, både praktisk och bra till pyssel!!! Åh har velat se den filmen, nu kanske den finns att hyra? Vi har också mycket snö men det är så in i bomben kallt att vi inte åkt pulka idag ändå! Pyssla lugnt med nya leksaken!/ Tess

Zazzan sa...

Jo, jag har pysslat ihop ljuset själv. :-)
Man tar översta lagret på servetten och sen lägger man det på ljuset. Sen ett bakplåtspapper ovanpå och sen kör man lite med strykjärnet på svag värme. Lite pilligt och trixigt är det.. för att få rätt temperatur utan att det smälter för mycket och börjar rinna. Jag fick kassera ett par ljus inna jag blev tillräckligt nöjd med ditt. ;-)
Benjamin Button verkar himla bra.. jag får ta mig i kragen och se den!
Ikväll såg jag senaste Twilight-filmen.. men den var inte lika bra som ettan tyckte jag.

Fröken Fräken sa...

Jag såg den där filmen när jag låg hemma sjuk och var nog snörvlig redan. Sedan började tårarna bara att spruta och mitt i det ringer en kollega som undrar om något, och hon trodde ju att jag var nära döden såsom jag lät....
Det låter som om ni har inlett ett fint förhållande, du och skrivaren!

Ja, nu är jag igång igen och klurar på hur man ska kunna genomdriva en arbetsvecka som bara omfattar två dagar, men med full lön.. vad tror du, visst borde det gå? :-) När jag var abretslös hade jag aldrig problem med att fylla tiden, däremot oroade jag mig en himla massa för det ekonomiska vilket lade sordin på pysselstämningen.

Men snaaart är det helg igen!!