lördag 9 januari 2010

Post-ChristmasJag tror inte att jag hunnit visa vår ur-juliga tavla som jag satte upp strax före jul. Det är en kökshandduk från Åhléns som jag tyckte passade bättre som bonad. Tyvärr är det ju redan hög tid att ta ned den. Allt annat julpynt har blivit nedburet till källaren för länge sen. Fast...nog kan den få den få hänga uppe till tjugondag Knut i alla fall.

7 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Kökshanddukar är ett fenomenalt pysselmaterial. Snygga tryck, lagom stora och ofta billiga. Både tavlan och kudden blev ju jättefina! Du får se fram emot att plocka fram dem till nästa jul igen - det dröjer inte så länge ska du se ;) Själv har jag i dagarna fyndat lite julpynt på rean som åkte direkt in i skåpen och blir en glad överraskning till nästa advent!

Anonym sa...

Men så smart! och snyggt vart de oxå. Kram

Jo sa...

Jag tycker att den kan få sitta uppe ett tag till! Den var ju fin! :)

Jag är ju inte så julpyntig av mig, så jag har faktiskt det lilla jag fick fram kvar fortfarande. Man har ju knappt hunnit njuta av det!

(de två futtiga tomtar som kom fram har dock plockats undan)

Pysselprinsessan sa...

Den passade ju perfekt som bonad! Å kudden var ju superfin den med!
Det blev ingen gris för mig iår heller. Jag hade ju ett mönster i en tidning som är i Umeå någonstans. Men jag hittade oxå ett mönster här: http://fyrarumochkok.blogspot.com/2008/11/herr-gris.html. Som jag till och med skrivit ut, men sen tänkte jag förstora det i kopiatorn på jobbet. Å då blev det visst för jobbigt! ;) Kanske ska göra en påskgris istället! :)
Kramar

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så snygg den var! Verkligen en passande julbonad.

Hoppas du har haft en fin helg!

Slow-Eva sa...

Ja, den var jättefin. Ska kanske kolla om den reas ut...

Fruädel sa...

Hej söta du! Du har något att hämta på min blogg!Kram/Tess