lördag 17 april 2010

Glädje i livetIgår när jag promenerade hem från jobbet i solskenet kände jag mig väldigt glad och nöjd med livet. Särskilt eftersom jag visste att den här härliga tyghögen låg hemma och väntade på mig sedan Stockholmsresan.

Förutom tygfynden blev det en väldigt fin resa. Jag träffade två himla trevliga tjejer och kände att de mötena gjorde mig till en bättre person. Ni vet när man blir sådär glad och bra i sig själv, bara tack vare att någon annan visar att de gillar en och bjuder på sig själva. Då blir det så mycket lättare att själv vara glad och bra.

För att spä på hela den här jag-peppningen ännu mer började jag läsa Kaj Pollaks bok "Att välja glädje" på tåget hem. Den är nog bra för mig. Jag känner att jag är på rätt spår nu.

Och därför ska jag genast fortsätta stryka min nytvättade tyghög! Trallala!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga tyger. Hoppas på att få se vad du hittar på med dom.

Hans böcker är härliga. Jag har läst både den och "att växa genom möten" och dom ger mycket. Har även sett föreläsningen "att välja glädjen" och han är verkligen en härlig och speciell man. Kram

Emmie sa...

jag har en cdskiva där han läser det högt eller om det är från en föreläsning om den boken. jag vet inte riktigt, har fått lånat den men ännu inte lyssnat. så det kanske jag skall ta och göra nu då..:)
lycka till med din jag-peppning!

Loppan Lorum sa...

Vilken härligt vårig palett :)

Slow-Eva sa...

Det låter riktigt härligt!