onsdag 18 augusti 2010

Mera tygJag har gjort så galet fina tygfynd i sommar. Och har lagt en oförskämt stor del av semesterbudgeten på just tygköp. Men det känns faktiskt helt rätt.

Nu snurrar mitt huvud av idéer och inspiration, jag vill göra allt på en gång. Det blir nästan för mycket, igår var jag alldeles matt efter att ha funderat hela kvällen på vad nästa projekt skulle bli.

Jag har "tvättat mig igenom" alla de nya tygerna och strykjärnet står framme för jämnan.

Det roligaste med mitt ganska nyfunna syintresse är att det verkar ha smittat av sig. För ikväll ska jag på sydejt hos en kompis som köpte sin första symaskin i somras. Hon är inte riktigt lika tyggalen som jag men jag tror att det också kommer att smitta...snart.

5 kommentarer:

Emmie sa...

hihi, kul!
blir spännande att se vad det blir för något!

Villa Vinkelhaken sa...

Visst är det kul med tyger :)
Ska bli kul och se vad det blir för nåt!

Trevlig helg!
Kram Jenny

Slow-Eva sa...

Åh prickar! Jag blir galen för att jag jus tinte har ett sånt rött tyg med vita prickar!

Din kompis blir nog snart smittad av tyg-djävulen. När man väl börjar sy så kommer den fort :)

ang mitt inlägg om att att vara trött så skrev jag ju också att jag var "glad faktiskt". För det har varit jättekul att börja jobba och det trodde jag inte. Men fasligt trött på kvällarna har jag verkligen varit!!
(fast lite av det där andra finns så klart kvar och jag tycker att jag jobbar för mycket, för långa dagar.. "Är det värt tryggheten att jobba 40 timmar i veckan?" frågade maken. Det tål att tänkas på!)

pippigul sa...

Fina tyger! Tyg kan man inte få för mycket av;) När det ploppar upp nån idé vill man ju kunna sätta fart på en gång, då e de bra att ha laddat ett tyglager!
Kram Tessan

Fruädel sa...

Hej pyssliga, duktiga du!!! Va du är duktig! Nu startar vi företag!!! Pirrigt! Kram på dig!/Tess Ps. vart har du hittat magnetlås till väskor? Har sökt med ljus och lyckta :-) Ds