måndag 9 augusti 2010

Tygerna kommer inte alltid först... Va?!


Jag som bara skulle gå en liten lov runtom tygaffärn och mest bara titta. Gissa om jag blev förvånad när jag hittade tygstuvar från Amy Butler för 79:- metern. Hade tygtanten fått solsting eller vad var det frågan om?!

Istället för att ägna kvällen åt det som jag helst hade velat göra, nämligen pyssla med mina nya tyger, så kände jag att jag nog fick lov att ta itu med mitt liv. Så därför ägnade jag istället kvällen åt att välja utbildningar på Studera.nu.

För eftersom jag tyvärr inte har något nytt jobb att sätta tänderna i efter "semestern" gäller det att skaffa sig alternativ sysselsättning. Under tiden som man söker nya jobb. Deltidsstudier på distans är en bra uppfinning. Nu får vi bara se om jag kommer in, jag anmälde mig ju vansinnigt sent.

Nu ska jag ägna en liten stund åt att fundera på ett nytt mönster. Jag är sysugen!

7 kommentarer:

Emmie sa...

lycka till, jag skall hålla tummarna för att du kommer in? får man fråga vad det var du sökte? jag behöver lite idéer och inspiration.:)
ser fram emot tyginlägg!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Snygga tyger! Och dem ligger ju kvar och väntar på dig. Lycka till med allt det som måste göras! :-)

Slow-Eva sa...

Åh, alltså även om det är skönt med trygghet och så kan jag sakna det där att inte veta, att kunna välja och vraka. Att kanske hitta andra alternativ än vad man tidigare ha tänkt. Vilka möjligheter du har! :)

Finfina tyger. Du kan ju sy imorgon! :)

designofluna sa...

Hej! Just nu har jag en tävling där du kan vinna valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Zizzi sa...

Vilka underbara tyger! Hoppas du kommer in på dina studier!

Fröken Fräken sa...

VA? Kommer inte tygerna alltid först?? Nä, det förstås.. det brukar inte hjälpa att man säger att man har en massa nya tyger att pyssla med, och därför inte kan komma till jobbet. Men nästa vecka ska jag ta ut lite ledighet, känner att det är dags för det. Då har jag ju jobbat i tre veckor, dags för att få lite paus... ;-D
Så, kanske skolbänk i höst? Vad ska det bli för något då?

Ida sa...

Wow vilket fynd! Älskar de tygerna men än har jag inga. SKa bli spännande att se vad du skall göra med dem. Mvh Ida