söndag 16 januari 2011

Tre bra saker

Tre bra grejer med mitt nya jobb:
  • Chefen är rak, tydlig och bestämd. Dessutom har hon humor. Fyra mycket bra egenskaper.
  • Cirka fem minuter från mitt kontor ligger en liten trevlig loppisbutik.
  • Mitt kontor är stort nog att rymma ett disko eller möjligen en mindre kvartersbutik.
Ja, jag är lite nykär i mitt jobb. Och det känns fint. Känns lite revansch sådär. Särskilt som lönen här är bättre och stressen kommer vara mindre. Japp, jag revanscherar med stil. Och tack vare en massa Mia Törnblom pepp under sommaren är jag inte ett dugg bitter över vad som hände utan bara väldigt glad. Och det är så nedrans skönt!

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Hurra!
Det här jobbet råkar inte vara beläget vid dit gamla jobb så att du kan gå förbi och strutta lite? Nä, det är lika bra att njuta av det nya lovande jobbet istället för att tänka på det som var.
Faktiskt funderar jag på att söka ett nytt jobb.. eller mest skicka in en ansökan för att kolla om man skulle vara intressant. Och det är ju bra att ha ett ess i bakfickan när det vankas förändrignar igen på mitt nuvarande jobb.

Malin på pastill.nu sa...

åh vad härligt, vad roligt! Grattis!!!

Petra / Popetotrora sa...

Vad kul att det känns så bra med nya jobbet!! En perfekt start på nya året! :-)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Härligt!
Himla skoj, och verkligen en perfekt start på 2011. Och en väldigt skön inställning - att ine vara bitter över det som hänt, utan bara vara glad över hur bra det ordnat sig.

Ha det gott!

linnea-maria sa...

Grattis till nya jobbet! Vad skönt det låter med en chef med humor ;) kram /Therese

Monkan sa...

Det låter underbart med nya jobbet. Och säg till när discot börjar så kommer jag ;) Ja det var ju en klart speciell association för att beskriva storleken, så chefen kommer nog att uppskatta din humor också :)