torsdag 8 oktober 2009

Fyra saker på min lista

Igår fick jag ett ryck och kände att det minsann var dags att göra färdigt alla påbörjade och påtänkta projekt i lägenheten! Så jag satte mig ner och skrev en lista över vad jag behöver göra. Fjorton punkter lång blev den och igår hann jag stryka de första fyra:

- skruva upp hylla i köket
- skruva upp knoppbräda i sovrummet
- sy köksgardiner
- sy kuddöverdrag till stolen



Som köksgardiner använde jag ett överlakan med blommig bård som jag köpte på loppis för ett tag sedan. När jag väl hängt upp dem insåg jag att solen sken rakt igenom tyget vilket inte blev så snyggt. Så jag fick ta ner dem igen och klippa till en bit vitt tyg som jag petade in mellan tyglagren. Nu när jag ser dem i solljuset igen tycker jag nästan att jag skulle behöva lägga in ett lager till, men vi får se, det kanske hamnar på nästa lista.



Hyllan i köket har jag målat vit och verkligen längtat efter att få sätta upp. Och "den rosa månaden" till ära har jag tagit fram Rosa bandet-strössel och ett Rosa bandet-kakmått som jag hittade i New York i våras. Kanske blir det till att baka rosa kakor i eftermiddag...



Eftersom vi bor högst upp i ett hus och har snedtak i varenda rum är lite krångligt att ta bra foton. Det blir nämligen ganska mörkt i alla vinklar och vrår. Men jag får träna!

1 kommentar:

Cel'Dara sa...

Ser jättemysigt ut tycker jag. :-)
Kram på dig