måndag 9 februari 2009

En utmaning: Sjätte i sjätte

Jag har blivit utmanad av Fröken P och det är kul. Jag gillar sånt.
Utmaningen gick ut på att visa den sjätte bilden i den sjätte mappen (på datorn gissar jag). Jag blev ganska glad när jag upptäckte att det inte var någon pinsam fyllebild (har hänt att såna tagits även om det var lääänge sen) utan att det istället var en riktig godsak som bara låg där och väntade. Min fina pepparkaksburk!

Den burken är nog faktiskt den kitschigaste saken jag har i mitt hem och jag fullkomligt älskar den!På mitt jobb arbetar då och då en trevlig konsult och idag berättade hon att hon var tvungen att gå hem tidigt från jobbet för hon skulle hämta sin nya lilla valp. En gul labrador!
Ååååh! Jag blev alldeles matt. Finns det något finare i världen än en rund och knubbig liten labbevalp? I don´t think so!


Lyllo den som föder upp dom här mjuka klumparna!

Bilden är lånad härifrån.

3 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Jag håller med dig, just labbevalpar är så vansinnigt söta!
Och det säger jag fast att jag egentligen drömmer om min alldeles egna italienska vinthund. :-)

Jo sa...

SÅ söta valpar! Det är ju till och med så att jag, Crazy Cat Lady, blir alldeles tagen! ;)

Vilken bra bild du hade i din mapp, fast det var allt lite synd att det inte var en kalasbild! ;)

Fröken Fräken sa...

Jag har just blivit hämtad av en far och en rufsig jycke efter en tuff första arbetsdag. Och säga vad man vill, men en charmant jycke lyfter ju varje dag!! Själv är jag mer förtjust i mellanstora hundar (än labradorer) och strävhåriga taxar. Men en valp, ja jisses, man smälter ju!!

Ja, min lilla livsfilosofi är ju att jag inte tänker äta och dricka en massa tråkiga nyttigheter eller någon konstig diet för att jag k a n s k e lever längre av det. Ska jag nu bara räkna med att jag får ett liv så tänker jag baske mig njuta av det. Och med det menar jag iofs främst att göra roliga grejer som jag vill, och inte lika mycket att jag ska frossäta. Men i alla fall.
Och cocacola måste ju vara den mest välsmakande medicin som finns!!

Jag hade inte heller sagt nej till en festlig bild på en partypralin!!