tisdag 10 februari 2009

Lisa Bengtsson och jag på Indiska

Idag var jag inne en sväng på Indiska i en (tyvärr) något planlös jakt på en födelsedagspresent till syster yster. Då upptäckte jag till min stora glädje och förvåning (trodde inte att det skulle ske förrän v.8) att Lisa Bengtssons design äntligen kommit dit! Jag stod och fluktade och fingrade en lång stund på de vackra kopparna och funderade på vad som skulle hända om kontot skulle hamna på minus den här månaden. Hur många dagar kan man leva på noll kronor och några rikskuponger..? Kanske syster kan nöja sig med den stora äran att få komma hem till mig och dricka te ur mina nya Lisa Bengtsson koppar? Hm, man kan ju alltid hoppas.

I alla fall så köpte jag inga eftersom jag inte kunde bestämma mig för hur jag skulle göra. Men kanske går jag tillbaks imorrn...

3 kommentarer:

Myownhome sa...

Haha, jaaa... hemma hos oss är det nog den där lilla (stora) hårbollen som bestämmer.. Han verkar ha missuppfattat att han är en katt och beter sig precis som värsta vakthunden.. :P

Vad snygga kopparna var! Kanske också måste gå till indiska och handla lite.. Undra om min kille blir glad för dem i födelsedagspresent.. hehe.. :)

Ha det bra!
//Johanna

Fröken Fräken sa...

Alltså. Jag tror att jag fick en blackout idag. Jag stod på Indiska och höll i muggarna (ja, just dessa) men jag köpte dem inte. Hur tänkte jag då?! Jag kunde inte bestämma om jag skulle ha en eller två.. men då kunde jag väl ha börjat med att köpa en?! Närå, jag gick på Kappahl och köpte ett par vantar istället. Iofs rätt nödvändigt med -19 ute.

Inget pysslat idag! Nä, Fröken Fräken nu får du allt ta och skärpa dig.

Malin sa...

Stod och klämde på dem i går jag med=)
Fina men inte överväldigad. Jag lät bli. Har inte ångrat mig men det kommer ju även en morgondag som kan få mig att tycka nåt helt annat=)

Skulle egentligen köpa garn till min pläd, men tyvärr var det slut så jag får gott vänta.
Det var då jag sprang i på Balders hage och insåg att jag omöjligt kunde gå tomhänt därifrån..
Kakburkar till köket trots köpförbud..
Hur går det ihop när man jobbar mitt på Fredsgatan och har både den ena och den andra butiken att slinka in i?
Panduro ska vi inte tala om. Det tar mig nog typ 1 minut att komma dit så det är farligt att bo i Gbg. Vågar du verkligen komma tillbaka?=)