lördag 7 februari 2009

från en gigantisk gudastaty till en annan...


En ensam kväll i Göteborg kan vara alldeles underbar. Man får till exempel tid att ta igen lite av den förlorade bloggtid som inte funnits under en väldigt fullbokad vecka.

Idag har jag tagit en lång promenad genom staden. Och tittat mig omkring och upptäckt både gamla välbekanta hörn och nya vyer och bara känt mig så väldigt glad och nöjd. Och annat kan man ju inte vara när man är hemma (tänk er ett rosaskimrande, puffigt, varmt moln kring den meningen).

Förutom denna Göteborgs-känsla-tankning så har jag hunnit med en spännande internetdejt som bland annat innebar lite vintage-virknålsshopping med Fröken P. Jag som älskar nya möten hade himla trevligt!
Bild lånad av Resebolaget.se
Annars finns det i mitt huvud just nu ganska många tankar som kretsar kring den här kvinnan och en eventuellt träff i Maj...

2 kommentarer:

Jo sa...

Vad trevligt att du fick en massa hemma-vibbar, då kanske chansen att se dig fler gånger ökar :) Det var himla trevligt att träffas ch jag tror att en redig loppisrunda skulle kunna vara skoj någon gång!Kram!

Fröken Fräken sa...

Ja, hemma är alldeles underbart... sådär som precis som en bal på slottet! Man börjar ana lite lätt var du hamnar efter din tid i Sthlm är förbi. Själv hade jag så fruktansvärd hemlängtan mitt sista halvår när jag pluggade. Det fanns bara en tanke i mitt huvud: jag vill HEM! ;-)

Ja, den här vinterkräksjukan är en lömsk, lurig, nedrig typ. Här trodde man att man höll på att bli bättre, men den här magen känns väldigt skum.. men med tio timmars sömn i natt börjar man känna sig lite mer pigg. Alltid något. Och inredning måste man ju titta på, för att hålla livsgnistan uppe...