måndag 16 mars 2009

Ett strilande regnJag öppnade precis mitt fönster för att släppa in lite sval luft och trodde först inte mina öron...men nu är jag säker på att jag hör rätt, regnet strilar ner utanför min lägenhet. Regn! Så härligt! Det måste ju betyda att våren verkligen är här?!

Jag är lycklig. Mitt göteborska hjärta är lyckligt. Min hemlängtande själ är lite mindre orolig, den är liksom lite stillsam nu. Och det känns lite som hemma.Hur fotograferar man tyg så att det blir snyggt? Är det helt enkelt så att man måste ha en himla massa tyg i samma färger och nyanser för att det inte ska se ut som "hej-kom-och-hjälp-mig-lumpbod"? Kan det inte bara räcka med att man vill att det ska se snyggt ut, så som det gör hos Constanca eller Fröken Fräken?

3 kommentarer:

Zizzi sa...

Jag tycker att du lyckats bra med att fota dina tyger. Fina tyger! Här regnar det också!
Kram cissi

Fröken Fräken sa...

Men såg du inte att mina tyger inte alls var så välsorterade på den bilden?! Här måste färgkoordineras om och vikas lite snyggare. Men jag ska ju "när som helst" måla om skåpet så det kanske är onödigt att riva ut och ordna om nu?! Det var ju flera charmiga tyger där i högen (och det är verkligen svårt att fota tyghögar, hur man än gör sticker någon lös tråd fram eller så ser det skrynkligt ut) DU verkar ha haft turen med dig och fyndat många fina tyger den senaste tiden. Här har det bara köpts en yttebit randigt idag, som jag precis klätt om strykbrädan med.

Bah! Här finns MASSOR av snö kvar! Men plusgrader i ett par dagar nu har iaf gjort lite för att minska på snöbergen. Det är lite roligt, jag får en del kommentarer på bloggen från personer söderöver som säger att det bara är att flytta ut lökväxter och penseer nu, jag tror inte att de har riktigt förstått hur mycket vinter som det är här fortfarande. På nätterna kan det ju bli ett antal minusgrader än.

Jahaja, men då bestämmer vi att du iaf inte ska sluta blogga, för det går bara inte. Bra, då var det bestämt! Du måste ju tänka lite på mig som behöver dina inlägg ju! ;-)

Anonym sa...

Ja vårtecknen börjar regna tött här i Östergötland....härligt!
Tycker du fick till snygga bilder på dina tyger.
Ha en bra dag Kram kram