måndag 30 mars 2009

FåglarnaDet här höll på att bli "the never ending Story", jag ritade och testade och klippte och sydde och svor lite, testade igen och sydde om. Och tillslut blev det som jag tänkt mig. Och med lite hjälp av en frivillig "barnarbetare" blev de då äntligen färdiga!

Fåglar i vårskrud på ett litet sidenband.

Förebilden kommer härifrån.

7 kommentarer:

Jo sa...

Vilka söta! Så fiffig du är, de är ju jättefina!
Jag har knappt hunnit pyssla nåt alls, det jag gör om jag gör nåt, är att sticka vidare på uggletröjan.. Fast nu är det Project Runway på tv:n, så nu kanske man kan bli lite inspirerad! :D

Cel'Dara sa...

Vad fina dom blev. Den där allra minsta var ju bara för söt. Men vilket pillejobb! Jag hade nog förlorat förståndet 23 ggr under arbetets gång! Sånt smått syjobb har jag inget tålamod alls med.

Fröken Fräken sa...

Charmant, helt enkelt charmant! Med sådana fåglar så måste ju våren stå och trampa utanför dörren. Här slaskar det utanför dörren, men jag sörjer inte. Allt som innebär att snön smälter är bra grejer!

Här ägnar man tisdagskvällen åt Äntligen Hemma (vad ska Lulu hitta på denna gång?) och att beundra sin på väggen uppsatta tallrikshylla. DEn är pysslad och klar, och även jycken ställde sig bredvid mig och kastade beundrande blickar på den. Ja, han tittade åt samma håll som mig iaf!

DEt har öppnat en nygammal tygaffär alldeles i närheten av mitt jobb!!!! Jag skyndade mig dit... och blev grymt besviken! De hade bara tyger på beställning, inget inne i butiken...! Vad sjutton är det för lurendrejerier?

Malin sa...

Vad kul att det både blev nåt roligt och snyggt av dina tyger. Fåglar är ju aldrig fel!

Har med sorg i hjärtat fått lämna tillbaka den lånade symaskinen och mitt enda hopp är att jag nu får en i 30 årspresent.
Hur kan man leva utan en symaskin?
Näpp, det går liksom inte.
Funderar på ett väldigt stort sängöverkast och även kuddar till balkongen är en av mina kommande syprojekt. Och jag har banne mig inte tänkt göra det för hand inte!

Idag har även våren tagit fart här på Hisingen. Ingen är lyckligare än jag och nu kan jag även räcka ut tungan till familjen i Norrland och håna dem för att de inte bor på bästkusten=)
För vem vill inte bo på bästksten sånna här dagar..

Jenny Aronsson sa...

dem blev ju jätte fina, bra syster, finaste påskpysslet ever, tycker jag! bravo bravo!

Monkan sa...

Ah, var det det du gjorde av dina supersöta tyger, när du klippte o sydde o grejade.

Vilken kul idé, och ett sånt pilljobb! Vad duktig du är.

Hur går det med tyg(er)-jakten då? Själv ska jag nog på symaskinsjakt i helgen, jag tror nog det blir ett besök på symässan :-)

Millan sa...

Så sött! Gillar dina fåglar jättemycket!