måndag 30 augusti 2010

Mer prickar mormor
Tutorial finns här.

Gårdagens roliga syprojekt blev en väska som rymmer det viktigaste:
"Pengar, P-piller, Pass och Piljetter".
Coola och resvana mormor Kerstin brukade säga så. Hon reste gärna och ofta och pratade flera språk flytande. Hon var smart, modern och dessutom fantastiskt duktig på att handarbeta. Panduro var en av hennes favoritbutiker.

Tack för ditt härliga arv mormor! Jag har så kul när jag pysslar.

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Prickig? Du?? Det hade jag välan aaaaldrig trott! ;-D Charmant necessär och väska, klart att du ska ha beröm för dem. Själv fick jag istället höra att jag hade färg i ansiktet på en affär.. vadårå, jag pysslar juh! Klart att det kan råka hamna ett litet färgstreck i ansiktet då...
Min mormor är också min pysselidol - hon hade ett helt rum med tyger. Det är respekt det!

Zazzan sa...

Svar:
Wow, vad häftigt med en affär med bara prickiga prylar! :-)
Dyker det upp mer prickigt tyg i den där tygaffären så får du hemskt gärna tipsa mig, då skulle jag bli jätteglad. :-)
Vi har börjat komma i ordning så smått, men det tar sin tid eftersom jag är dålig i nacken och min ena skuldra och Elias har en dålig rygg. Så det är babysteps som gäller här. Vi väntar även på beslut om omtapetsering i vardagsrummet och hallen, så därför har vi inte hängt upp nånting i dom rummen ännu. Hoppas på svar snart, för det hade vart skönt att kunna fixa till lite mer i dom rummen snart. :-)

Slow-Eva sa...

En så cool mormor hoppas jag att jag blir en dag!

tack för tipset om butiken. Ska kolla in den.

Jag håller verkligen med om att det skulle vara perfekt att jobba halvtid! Åh, jag skulle verkligen VERKLIGEN vilja det :)

Malin på pastill.nu sa...

Men åh en sådan söt liten necessär, och så ser jag det fina kakfatet fyllt med trådrullar, det måste jag nog härma! :-) Jättefina saker gör du :-)