söndag 29 augusti 2010

Men jag är mer en prickig typ...

...så därför sydde jag en väska till, som passar min prickiga natur lite bättre.

I helgen har jag spatserat runt på "byn" med min nya väska. Väldigt glad blev jag när jag fick beröm för min väska av en säljare i en butik. Det är fint för själen att få beröm för saker som man skapat själv.

Idag har jag rört mig långsamt, bara tagit det lugnt och vilat mig efter gårdagens festligheter. Vi var bjudna på "tapastävling" hos ett par bekanta och det blev både väldigt gott, trevligt och sent. Men så framåt kvällskvisten (ikväll) kom sy-suget och jag satte nålen i ännu ett projekt. Mer om det imorgon tror jag bestämt.

3 kommentarer:

Zazzan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Zazzan sa...

Inte konstigt att du fick beröm, för den är verkligen jättefin! Jag gillade det numrerade bandet också. Kul! :-)
Får jag fråga vart du köpt ditt prickiga tyg? Det ser ut att ha precis den röda färgen jag söker. Oftast hittar man ju bara rött prickigt tyg i en lite mörkare röd nyans. Men jag gillar sån här röd bättre! :-)
Hoppas du haft en bra sommar. Själv har jag dragit mig på en förkylning idag, precis lagom tills man ska börja jobba igen imorgon. Men, men.. jag brukar bli frisk hyfsat snabbt i vanliga fall så jag hoppas jag har sån tur även denna gång. :-)
Kram

Pysselprinsessan sa...

Åh! Vilka fina väskor! I like!Här har det sytts ganska lite då tyglådorna fortfarande är magasinerade, men nu blev jag verkligen inspirerad! Snyggt!
Kramar