onsdag 15 februari 2012

Hon skriver inte så mycket, men har sina skäl

Jag har inte riktigt hunnit med bloggen de senaste dagarna, det har varit lite för mycket annat som tagit min tid. Till exempel det här...

...som nu är färdigt, sånär som på några små stygn i mitten för att hålla ihop det hela. 

Men framförallt har jag varit upptagen med att fixa inför "the Big Resa" som närmar sig med stormsteg. Nu i dagarna ska vi dessutom ta en snabb tur till Berlin. Tyvärr har vi den här gången ett tråkigt skäl till att resa för vi ska på begravning. Men jag hoppas att vi ändå får lite tid att njuta av att vara lediga en stund, tillsammans i Berlin.

Så om ni tycker att jag är uuurtråkig som aldrig hälsar på hos er så vet ni nu varför. Och jag kommer snart tillbaks och hälsar på, jag lovar!

5 kommentarer:

Monkan sa...

Här är en liten berättelse till "någon": En kille på mitt jobb har en fru som syr väldigt mycket, bland annat lapptäcken och sånt, men det är han som får fixa urval av tyger och lägga ut bitarna, för hon tycker han är bättre på det än hon själv :) Så, det kanske är det "någon" vill, få vara med :) eller annars så kommer du kanske att få paxa golvet golvet hur länge du vill, och kanske t.om preciiis framför tv:n ;) Och nej, du verkar sannerligen inte behöva någon hjälp, du gör ju allt så galant :)

Malin på pastill.nu sa...

Så fantastiskt fint! JAg vill se det slutgiltiga resultatet NU Nu NU!!

Made by Ina sa...

Ja hoppas du snart är tillbaka ;)
Ta hand om dig!

Marina

Slow-Eva sa...

Kul att se det när det är helt klart! Verkligen härligt vårigt.

Ida sa...

Wow vilket projekt! Ljusgult och ljusrosa är såå fint ihop! Ha en bra dag, Kram Ida