tisdag 24 maj 2011

Gelato

Jo...jag tror visst att jag har glömt att berätta en liten sak...
...för det är visst så att om några dagar så sitter vi här och äter gelato i solen...

Så ikväll medan jag planerar packningen tror jag nog att det får lov att tittas på Eat Pray love, tredje gången gillt. För det är en väldigt bra uppladdning inför en väldigt efterlängtad 30-års present. :-)

6 kommentarer:

Emmie sa...

åh, men så härligt!!:) ha en härlig resa!

Jo sa...

Åh, åh, åh! Fantastiskt! Jag blir inte så lite avis nu! Ha det så himla fint och ta en cappuccino åt mig!

Fröken Fräken sa...

Tja, jag får väl nöja mig med att sitta ute på trappen till porten och låta en nyfiken igelkott nosa på min fot. Och det är ju mysigt, men varmt är det inte. Om det inte sker ett rejält väderomslag NU!! Vaddå, avis, jag?? Har väl aldrig hänt. ;-D

Tur att Lotta styrde upp sig i nästa bok! Jag tror jag ska ägna delar av min semester till att ta mig igenom hela Lottaserien igen. Inte kan det väl bli bättre rent litterärt än så?!

E.R.R.Y sa...

Åh, vad härligt! Italien är underbart. Jag såg Eat Pray Love häromdagen och fick en väldans lust att åka dit (och till Indien, och Bali) :) Min mamma kom precis hem från Toscana och min bror åker till It några gånger om året (hans flickvän bor där) så nu tycker jag att det snart är min tur. :P

Grattis till en härlig 30-årspresent! (jag åkte till Barcelona och firade min 30-årsdag, en stad jag rekommenderar mycket varmt om du inte varit där!)

Svar: Kul att du gillade mitt lilla paket, klart jag ville överraska tillbaka, när du var så himla snäll och skickade tyget som jag älskar till mig! (jag klurar fortfarande på varifrån du fick min adress...) :)

Jo sa...

Jag drack ju faktiskt inte heller kaffe förr, bara fruktteer. Men jag drack dock kaffe några gånger innan, bla just i Rom! :) Det finns värre ställen att lära sig dricka kaffe på ;)

popetotrora sa...

Men åh... lyckliga du!!