måndag 16 maj 2011

Så värt det!Egentligen hade jag lite ångest när jag klickat hem det här tyget för jag tyckte egentligen att det överskred min tygbudget ganska rejält. En liten bit tyg för en ganska stor slant. Men alla tvivel försvann när jag fick se det i verkligheten. För det här tyget är så fullkomligt ljuvligt. Det finaste jag sett tror jag. Bilden gör det inte rättvisa.

Jag blev så inspirerad att jag direkt började sy och det händer mycket sällan, oftast brukar jag fastna i funderingsfasen där jag inte kan bestämma mig - och så blir det inget! Men nu visste jag direkt vad jag ville sy.

Imorgon kanske jag hinner hem innan det mörknat, då ska jag dokumentera projekten.

För övrigt har den här dagen varit mycket givande. Jag hann både med att hålla en uppskattad föreläsning på morgonen för en glad grupp LSS-personal, käka lunch på Grand hotel i Lund (tack för gratis seminarielunch!), lära mig grunderna i Excel (tack smarta sambo!) och dricka en chaite-latte från EH (tack gud för Espresso house!).
En allt igenom bra dag liksom.

3 kommentarer:

Emmie sa...

härligt tyg!!!

popetotrora sa...

Tyget ser fantastiskt ut så jag förstår verkligen att du är nöjd med det köpet (även om det va lite dyrare än budget)!

Fröken Fräken sa...

He. Jag har fortfarande inte lärt mig grunderna i Excel. Jag är övertygad om att det programmet är djävulens redskap på jorden, eller något sådant...
Med tyg är det ju så att man får offra sig lite när man hittar de där tygerna som är vackrast i världen. Själv har jag hittat så många dukar på loppis förra veckan som nu jag håller på och syr om till annat. För dukar går det inte att ha i det här hushållet...

Nä, "Rena cirkusen Lotta" är verkligen ingen höjdare, om det inte är den där Lotta och Gigi slutet fyndar i boden hos stuggrannen? I så fall är slutet lite småtrevligt ändå. Men det får inte bli för mycket missförstånd, borttappade portföljer och vilda jakter på viktiga papper i Lottaböckerna, då blir det bara för knasigt..