måndag 15 mars 2010

Färgglad terapiOm man inte har något bättre för sig kan man ju alltid sortera knappar.

3 kommentarer:

Unknown sa...

härligt, ser ut som godis!

haha, det var jättemycket snö, men fotot är inte taget samma dag som inlägget skrevs utan ett par veckor tidigare i värmland! DÄR var det mycket snö! :-)
men vovven är fortfarande liten.. hehe!

vad gullig du är, ja det vore verkligen en dröm det.. att se barn kalkera av "mina böcker".. himla kul!!

www.matildasalmen.com

Fruädel sa...

Oh så roligt, jag är en riktig samlare och älskar att ha mycket av saker och ting, lite som joakim von anka! Vill bara ha att klappa på, hihi! Ska ha en stor burk med knappar...någonstans. Men har ju haft halva bohaget nedpackat de sista fyra åren så det blir kul att börja kolla däri! Kram på dig fina du!/tess

Fröken Fräken sa...

Jag brukar ju sortera mina tyger när det kniper, och det är så lugnande och piggar alltid upp. Istället för terapi borde fler klappa tyger!

Va, inbrott på direkten?! Faktiskt var det en drogpåverkad typ som försökte bryta sig in i mitt förråd för ett par år sedan, men en påpasslig granne ringde polisen innan något stals. Fast om sanningen ska fram tvivlar jag på att en tjuv skulle kunna ta sig in i förrådet efter att han forcerat dörren.. det är en del grejer där! Nu är det ordentligt lås på samtliga dörrar. Men sno en suddsamling? Var det riktigt ung ungdomsbrottsling!

Jag hoppas bilder på den nya ljusa lägenheten snart dyker upp så jag får titta på den istället för all snö som fortfarande ligger kvar här. Vår? Ja, kanske någon gång.....