tisdag 9 mars 2010

Happy B

Idag lyssnar jag på den här låten som är nästan lika gammal som jag.
Och känner mig glad över alla som accepterar mig och tycker om mig för den jag är.Tack syrran för coolaste presenten! Du känner mig!

5 kommentarer:

Jo sa...

Åh, finfin present till finfin Pysselpralin! Grattis!

Zazzan sa...

Urfin present! :-)
Stort grattis på din dag!
Kram

Monkan sa...

Jag tolkar inlägget och övriga kommentarer som att det har varit en bemärkelsedag, gratulerar.

Jag har haft grav brist på bloggtid på senare tid så nu försöker jag läsa ikapp de viktigaste :-) bloggarna en och en, så här kommer lite kommentarer i lagom oordning, om diverse inlägg som du gjort.

Aha, så det har flyttats igen. Det där läget ser ju inte alls dumt ut, ovanpå Lindex, kan du få egen nyckel dit kanske? Så kan du skippa garderob i lägenheten :-) Och vad kul det lät med stick- och virkträff.

Jag berättar inte heller för folk att jag bloggar, för den är till för dem som delar intresset för inredning/pyssel/foto, inte för att nån ska hålla på och analysera mig.

Yogamatta, aha! Jag gick på mitt livs första yogapass förra veckan. Det var helt ok, det känns som att man borde kunna få bukt på lite av steeeelheten, men det där med andningen överlåter jag till övriga i salen, jag nöjer mig med vanlig andning i valfri takt. Nu ska jag köra några veckor och se om jag märker nån förbättring, om inte annat så är det en instruktör som ser väldigt ”trevlig” ut, och verkligen var väldigt trevlig. Och jag har vågat mig bort från Kungsholmen och City för yoga-passet, ända till Hornstull ;-)

Slow-Eva sa...

Vilken fin present. Roligt när folk känner en så de vet vad man vill ha utan att man själv vet om det :)

Zizzi sa...

Jättefin present!