söndag 28 mars 2010

Göteborgspresent

I helgen har jag avnjutit min födelsedagspresent:En konsert med Salem al Fakir & Göteborgssymfonikerna och därefter en natt på hotell i Göteborg med efterföljande shoppingdag i stan. Sannerligen en alldeles perfekt födelsedagspresent.

Konserten var härlig. Och hotellet hade ljuvligt mjuka sängar. Och supergod hotellfrukost.

Sen regnade det också lite smått nästan hela lördagen i Göteborg så då kände jag mig riktigt som hemma. Fint. :-)

Vi körde tillbaks redan igår kväll för att hinna vara hemma och greja lite idag men det gick väl lite si och så med det, dagen har ju gått alldeles för fort. Som alltid. Söndagar borde vara dubbelt så långa. Men nu ska jag i alla fall kika in i mitt tygskåp och låta mig inspireras.

6 kommentarer:

SKOOGSTROLLET sa...

Ja, dagen har ju i alla fall varit en timma kortare, så jag håller med dig om att den gått alldeles för fort, å andra sidan var jag inte hågad att gå upp vid fem/sex.

Fruädel sa...

Nääääe, nu blir jag snart grön av avund! Det lät verkligen som en toppendag, jag är mer eller mindre kär i Salem! Älskar att allt han tar i låter nytt och fräscht!Kram på dig gumman och härligt att du haft en toppendag, även om jag inte fick vara med, hihi ;-)/Tess

Zazzan sa...

Det låter som en fantastisk helg! :-)
Själv åkte jag på Malmö-utflykt med Elias i går. Vi gick på SciFi-mässan där och det var riktigt trevligt. Det är tur att man har en kille som är nördig med samma grejer som en själv, hihi! :-)

Kram på dig

Slow-Eva sa...

Åh vad härligt! en sån födelsedagspresent skulle jag också vilja ha :)

Unknown sa...

vad avis jag blir! salem! jag vill också!!
och hotellfrukost... finns inget godare!

www.matildasalmen.com

Fröken Fräken sa...

En upplevelsepresent är väl den allra bästa sortens present för det är ju rätt sällan som man unnar sig att köpa sådant till sig själv.

Jag skulle gääärna se att det regnade här. Inte för att det skulle få mig att känna mig hemma, men jag tror att det är ett jädrans bra sätt att bli av med den här jäkla snön. Att det snöar ännu mer är ett väldigt väldigt dåligt sätt att bli av med snön, det har jag minsann märkt de senaste dagarna.. morr!!

Men jag håller ut, en arbetsdag kvar och sedan påskledigt i fem dagar då jag inte tänker bry mig om vädret. Nänämensan!