torsdag 2 december 2010

"Juletid är filtefrid"

Jag är helt såld! Och jag vet att jag inte är den första som lovsjunger filten som pysselmaterial. Möjligheterna är oändliga och det är verkligen bara fantasin som sätter gränser. Kuddfodral är bara ett exempel. I den här härliga boken "Falalala felt" finns massor med idéer på roligt filtpyssel.

Juletid är verkligen filtens tid. För filt är ett perfekt material att skapa juldekorationer av. Själv är jag sugen på att göra en girlang av filthjärtan. Gärna några ugglor. Och fler små babushkor.Babushkawork in progress...

5 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Jag håller med dig, filt är fantastiskt! :-)

Köpte på mig massor av filt i regnbågens alla färger sist jag var på Panduro. Jag har dock inte hunnit göra något med det ännu, utan det ligger och värmer hyllorna tills vidare. :-)

Fröken Fräken sa...

Ja, jag vet ju precis vad jag ska göra i helgen, en sådan roskudde! Och det verkade ju inte alls svårt när jag kollade in beskrivningen, så länge det inte bli för tjockt när man ska sy. Jag funderar lite på om man skulle kunna använda fleece också? Vad tror du?

Jo sa...

Granarna på framsidan av boken var ju hur fina som helst! :)

Mjuka sa...

Så fina saker du visar. Kanske skulle prova på att jobba med filt. Det du visar är ju hur sött som helst.
kramar Malin

Ylva sa...

men wow!! ser helt fantastiskt ut, vilken fin bok. Men känner jag mig själv rätt så är det liksom lättare att köpa boken än att producera ngt själv... Men å andra sidan kan man ju bli glad av att bläddra i den :)