fredag 17 december 2010

Mystiska brev

Två mycket mystiska och spännande brev har landat i min brevlåda.Det ena kom igår, utan avsändare, så jag gissade att det var från en vän och öppnade det. Inuti fanns inte heller någon ledtråd men när jag fick se innehållet så gissade jag på att det var en julklapp från Lottens swap som jag råkade öppna för tidigt...

Vem som skickat brevet förblir ett mysterium, men man skulle kunna tro att den personen alldeles nyligen varit hemma hos oss och kikat runt i vårt vardagsrum. För färgvalet var helt perfekt. Dessutom har min "snygg-tändsticksask" som jag haft i vardagsrummet just tagit slut så jag var i stort behov av en ny.
Så tack min hemliga jultomte, för den jättefina asken! Den passar perfekt. :-)Det andra brevet i sin otroligt tjusiga förpackning verkar komma från någon som har stenkoll på mina två passioner - att sy...och fåglar.

För märk väl att det är en fågel på omslaget och att brevet är ihopsytt!
Jag är imponerad...och väldigt nyfiken! Men den här klappen får jag snällt vänta på till julafton.

6 kommentarer:

Kiiromi sa...

Hej svejs.. Jag är den mystiska tomten :). Kom på lite för sent att jag glömde skriva mig som avsändare...

Kul att du gillade färgvalet! Gjorde den bedömningen genom din blogg och dina kuddar i vardagsrummet.

Ha de gott och god jul!
Kram Mia :)

Maria sa...

Hej!
Jag skulle just säga till att det troligtvis var Kiiromi som var avsändare. Jag har en liknande, men jag har inte öppnat min ännu.

Petra / Popetotrora sa...

Otroligt söt tändsticksask! Och spännande med det andra paketet.

Mina paket i swapen har int ekommit än och lika bra är väl det, jag kommer få så svårt att hålla mig, när dom väl kommer! :-)

Monkan sa...

Paket, vad spännande :)

Tändsticksasken var jättefin, hur klarade vi oss innan vi började piffa askarna :) Men det är ju trist när de tar slut, och framför allt att plånet nöts och kanske blir oanvändbart. Undrar om man ska ha en "fulask" också, och bara ska nöta på plånet på den :)

Slow-Eva sa...

Wow vilket snyggt paket!
hoppas ni får en mysig klägranen-kväll.

Ylva sa...

jädrar vilket fint kuvert!!!