måndag 10 oktober 2011

Blå aster

Alltså jag måste ju bara visa mina loppisfynd från helgen. De var helt oplanerade, oväntade och ovanliga. Och väldigt, väldigt bra!

Det var en tillfällig loppis på Folkets hus och jag kom i god tid innan lokalen hann fyllas med folk.


Och det var nog lite tur, för vad sägs om tre kaffekoppar av Blå aster och två stycken Prunus av Stig Lindberg. För 40 kronor...


En hel kartong och ett album med urfina gamla bokmärken fick jag också för en spottstyver!


Först när jag kom hem insåg jag hur otroligt mycket bokmärken det faktiskt var i kartongen och albumet. Jag hade jättemysigt när jag sedan satt och sorterade och försökte tidsbestämma dem. Såväl 50-tal som 60- och 70-tal fanns representerade bland bilderna.Och pricken över i:et var verkligen det här tok-snygga halsbandet med stooora pärlor, som jag köpte av Blå aster-tanten.
Det är precis vad jag har letat efter, ett lite halvgalet retrohalsband som kommer passa perfekt till höstens klänningar!

10 kommentarer:

HannasHörna sa...

Hej hej!

Vad kul med så många fynd. Jag försöker hålla mig borta från allt vad shopping heter då vi beställde en resa till kanarieöarna på sportlovet.)

Du fick min adress va?

Kram

popetotrora sa...

Kopparna... Wow! Det är ju sånt man tror aldrig händer, att nån hittar såna där för 40 pix. Grattis! :)

E.R.R.Y sa...

Va??! 40 kronor för kopparna? Per styck eller? Du tjänar ju en förmögenhet om du säljer dem vidare... :) Grattis till fynden!!! :) Halsbandet var supersnyggt!

Våra katter är innekatter. Den stora är hittekatt och blandras (norsk skogskatt/huskatt) och den lilla är en helt vanlig huskatt. De verkar trivas bra med att vara inne, trots att den stora var ute förr. Men självklart önskar jag att de kunde gå ut, och hoppas att nästa boende blir på ett område där de kan vara ute utan större risker. Klart du ska skaffa en liten misse, de gör livet så mycket roligare! :)

Kram

Henrietta sa...

Jag är så avundsjuk...... på kopparna :o)) Så fina och till vilket fantatsiskt pris!
//Henrietta

Tyg och otyg sa...

Var det 40 kr/styck eller för alla? Oavsett vilket så har du ju verkligen gjort årets klipp, Blå asterkopparna fast i rött vet jag säljs i en antikaffär här i stan, då är priset 275 kr för kopp och fat...

Dagar hos mig sa...

Vilka fynd! Du måste vara helnöjd.

Titti sa...

Vilka helt sanslösa fynd - sånt man bara drömmer om, vilken lycka!

E.R.R.Y sa...

Ingen brådska... Jag är så glad ändå, att jag vunnit!

Och skämmas ska du inte göra, du om nån är värd ett sådant fynd! :) Ska du behålla dem?

Godnattkram :)

Sanna sa...

Oj vilka läckra fynd! Ibland måste man ha tur.. =)

Kraaaam
Sanna

Loppan Lorum sa...

Jo tjena, vilka fynd!! Grattis :)