tisdag 18 oktober 2011

Onda nacken stoppar inte syfrenesin

De senaste dagarna har jag undvikit att sitta längre stunder vid datorn. Jag har haft lite ont på "mitt vanliga onda ställe", höger skuldra. Ett typiskt musarms-syndrom som brukar bli bättre av träning och roller mouse men sämre av stress, konstig sittställning och sånt onödigt. På sista tiden har det nog varit lite för lite av det förstnämnda.
 Därför har jag inte skrivit några hälsningar på de bloggar jag besökt - men jag kommer göra det mer snart, jag lovar! :-)

Däremot har jag kastat mig in i en helt frenetisk syperiod - äntligen!!! Kanske inte helt bra det heller för skuldran, men att sluta sy finns ju inte på kartan!

Lapptäcket av påslakan är nästan färdigt. Och nu har jag påbörjat en massa hemliga projekt som jag nog kan berätta om nästa vecka. 

Såhär blev lapptäcket:
 Kunde blivit lite längre för att passa sängen bättre men på det stora hela är jag annars väldigt nöjd med mitt allra första lapptäcke.

9 kommentarer:

annas alster sa...

Wow, vilket fint täcke! Jag hoppas att din nacke blir bättre snart!

E.R.R.Y sa...

Åh, vad fint det blev!

Och Tusen tack för det fina paketet som damp ner i lådan häromdagen, dina paket ger mig alltid ett stort leende på läpparna - fint både på utsidan och insidan. :) Är så nöjd med vinsten!! Tack tack tack. :)

Kram söta du

HannasHörna sa...

Hej! Jättefint täcke. Vilket jobb! Nu har de fina tygerna kommit. De är superfina. Tack så jättemycket! Bloggar om dem imorgon. Kram o go natt

Loppan Lorum sa...

Bra jobbat!!

popetotrora sa...

Hur fint som helst. Det där ska du verkligen vara nöjd med!! Man kan verkligen inte tro att det är ditt första.

Och krya på dig (eller vad man säger) i skuldran! :-)

Lotten sa...

Jättefint lapptäcke du har sytt! Tusen tack för vinsten som kom i fredags. Jag är supernöjd med de fina tygerna. Hoppas att du snart kryar på dig och kul att du vill vara med i min julklappsswap ;-)

hennihenni sa...

Ser somrigt och svalt ut, men värmer säkert bra under vintern för det :)

Henrietta sa...

Så fint!! Det måste du vara riktigt nöjd med! Hoppas nacken snart blir bättre!

//Henrietta

Jo sa...

Superfint! Visst är det kul med lapptäcken!? :)
Hoppas att du blir bättre i skuldran!