söndag 2 oktober 2011

Nr 500

Oj vilken lång bloggfrånvaro det blev, förlåt! Jag känner mig som en riktig tråkmåns som varken skrivit här eller hälsat på hos er andra på så länge.
Men jag har varit sååå trött! Det veckolånga sväris-besöket sög verkligen musten ur mig och de senaste dagarna har jag mest halvlegat i soffan och moffat i mig choklad efter jobbet, har inte ens orkat virka.

Efter en helg med sol och sömn verkar dock livsbalansen vara så gott som återställd och jag har till och med hunnit pyssla med några små kul projekt. Sylusten har också kommit tillbaks, och jag känner mig taggad att återuppta påslakanutmaningen!

Förresten, detta är mitt femhundrade inlägg på bloggen. Och egentligen hade jag tänkt mig att det skulle vara lite annorlunda utformat...men det får jag spara någon dag för nu måste jag trilla i säng!

 

3 kommentarer:

Ulle sa...

Det är helt ok att ditt 500 inlägg ser ut så här!! Jag är bara glad över att höra av dig:)
Ja, svärisar kan trötta ut en lika mycket som de kan glädja en. Mina svärisar bodde hos oss i helgen och passade barnen medans vi tog en liten sväng söder ut till Skåne. Vila dig ordentligt och njut av chokladen;)
Kramiz

HannasHörna sa...

Hej hej! Så är det ibland. Eller ganska ofta. Vi har nog höga krav på oss själva. Det krävs lixom att man blir sjuk för att man ska varva ner. Javisst är kudden fin..vår är också knölig och tyget tyckte inte om att bli tvättad i 60grader men den är ju så fin!! Lycka till med allt pysslande! Kram

Jo sa...

Det är okej med bloggpaus. Orkar man inte, så gör man inte :)
Grattis till 500 inlägg, oavsett vad du skrev i det!