måndag 20 oktober 2008

Stockholm i bilderTre intryck från mina första dagar i Stockholm.

* En underbar söndagspromenad tog jag igår längs med en sjö som jag upptäckte låg alldeles i närheten.

* Utsikten i eftermiddags från ena sidan av kontoret (som ligger på åttonde våningen mitt i stan).

* Och så ett blickfång i väntan på tunnelbanan nu ikväll. Man kan ju inte annat än le åt detta finurliga reklamknep. Smart delicato!

9 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Åh! Delicato-reklamerna var ju bara så klockrena! :-D

Malin sa...

Gillar Stockholm..och jag gillar Delicatos sötsaker me=)

Älskar fyndig reklam. Kan sitta och fundera hur de brainstormade runt reklamen.
Ibland undrar jag om de var höga hela bunten men ibland, allt som oftast ser jag roliga fyndiga och riktigt klockren reklam!

Anonym sa...

Ah, stockholm är en trevlig stad - och oj vad man kan fota mycket saker där ;D

Jo sa...

Trevligt med en liten sjö i närheten! Och din utsikt gick ju inte av för hackor! :D

Fröken Fräken sa...

Just nu skulle jag verkligen behöva lite nyckelhålsmärkta bollar!! Jag har ätit kladdkaka och tårta i helgen, och sötsuget så här en tisdag har således blivit enormt.

Vi får enas i en talkör (en sådan skulle väl Lotta och Giggi bilda någon gång?) om vi är ena hejare och att vi får förträffliga idéer samtidigt?! Beträffande fiffiga sätt att sy ihop en kudde och annat.

Det ser ut att vara en precis lagomt inspirerande utsikt. Tänk om du såg rakt in i Panduros skyltfönster istället? Snacka om frestande då!

Tineling sa...

Hej! Kikar runt på din blogg lite :) Min syster bor i Stockholm, och det är alltid så härligt att åka dit och hälsa på! Det finns så mycket att göra jämfört med Umeå :)

Fröken Fräken sa...

Jag har bara en sak att säga ang. officiella foton för jobbet:
Sist jag var tvungen att ta ett sådant så såg jag ut som Kurt Olsson.
I rest my case.

Monkan sa...

Åh jobba i stan, gud så lyxigt. Och farligt, för ekonomin... För mig är det tvärt om, bor i stan (Kungsholmen) och jobbar utanför, i Älvsjö. Härligt att få se lite Stockholmsbilder i din blogg :-)

Oj, fatta beslut, det är inte jag heller bra på. Men det låter ju som att du "borde" flytta. Dyrare... Ja det beror ju på vad det kostar då, kan ju vara kul att ha lite pengar över till annat än bara boende...

Åååååh vad jag hatar såna där kommentarer, "vad mycket saker du har", "vilken stor väska, ska du flytta". Blir arg bara jag tänker på det!

Symaskin. Jag förälskade mig i en på mässan :-)) Självgående broderande och damerna som sålde var så himlans positiva, engagerade, kreativa, underbara. Jag kommer att köpa en sån, frågan är bara när… Senast på mässan nästa år (mässpris…).

Ojojojojoj nu ser jag nåt som jag missat... Utmaning, till mig...?! Jag hade bara skummat dina svar förut men nu såg jag där på sista raden... Om du hade hintat lite hos mig så hade jag ju sett det. Men, så många frågor! Och jag har knappt svar på en enda... så jag passar... tiden räcker inte till, måste ju prioritera det ”vanliga” bloggandet :-))

Cel'Dara sa...

Har du sett detta? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3634582.ab
Delicato har tydligen åkt dit på det där med nyckelhålstårtan.
Rätt roligt att att dom ghort en Förlåt-tårta nu istället. :-)