tisdag 27 januari 2009

Lite hipp som häpp!Häpp!
Nu behöver vi lite positiv energi i den här bloggen!
Jag är inte manodepressiv vad jag vet, men ibland undrar jag lite hur den lilla filur som styr glad- och depphormonerna egentligen tänker. Jag menar, kan man inte bara köra på lite lagom varje dag istället för att ösa på med depp ena dagen och sen bara låtsas som att allt var som bortblåst nästa?!
Hm!

Det här tyget vill jag göra nåt kul av för det gör mig glad. Några förslag?

6 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Jag säger som du, lagom är bättre!
Vad sägs om att sy en shoppingpåse av tyget kanske? :-)
Jag har samlat på mig lite tyg på sistone, så jag ska sy ett par såna nu för dom jag har börjar bli lite slitna. Kan va kul att ha nåt fint att bära hem maten med. :-)

Malin sa...

Ja, jag funkar nog likadant.
I dag spenderade jag 6 timmar på stan med min syster vilket resulterade i att jag är helt slut.
Nu vill jag bara krypa under täcket och aldrig visa mig igen.
Kanske blir det bättre i morgon men jag tvivlar starkt på att jag vill återvända till stan i huvudtaget.
Hua så jobbigt det är att var att shoppa. skumt!

Sen att det är så himla usel belysning i provrummen, jag förstår det knappt själv.
Det är märkligt att man ska måsta känna sig så ful bara för att man är i en klädaffär.
Det värsta är ju att jag får höra det varje dag på jobbet.
-Guuuuuuud, vilka hemska lampor ni har! Har ni provat kläder här själva så ni ser vad jag menar?
Ja, svarar man, vi vet.
-Har ni berättat detta för era chefer, här vill man ju inte gå inte och byta om?
Jooo...säger man och skäms för jag vet verkligen hur hemska provrummen är.
Fast, det kan ju bara bli bättre om man kommer hem=)

Tygideéer?
Hmm, klipp rutor, blanda med vitt tyg och gör en lappkudde. Skitsnyggt att ha i sängen eller soffan!

Toarullsförvaring kanske?

Fröken Fräken sa...

Jag tänker att det vore väl bra med en väska i det här tyget som du då kunde ta till jobbet. Och när Odd Molly-blusarna börjar bli för jobbiga så skulle du kunna ta och titta lite på väskan och få humöret tillbaka! Eller så kan du satsa på en piffig kudde eller två. Kanske duk på något bord? Flera tygtavlor på rad?

Jag håller på och funderar hur jag ska formulera mig för att tackla alla olika kommentarer på vad folk vill se mer av i min blogg. Så ett mer uttömmande svar kommer förmodligen imorgon! Men det verkar vara många som vill se foto på mig (kommer inte att ske) helhetsbilder på mitt hem (ska bara städa lite mer först!) och mera pyssel i samma stil (MYCKET troligt att det kommer att bli!..). Vad gäller hur privat jag ska vara så har jag haft en ganska medveten strategi där... (oj, detta lät genomtänkt och professionellt..) Och kort kan jag säga att jag har tänkt sisomså att min blogg ska handla om pyssel och inredning, sådant jag gillar, och jag har liksom aldrig tänkt att det skulle vara intressant med utseendet på mig?! Jag är faktiskt rätt förvånad över att så många vill se foto. Men å andr sidan har jag ju förstått att jag är allt annat än utseendefixerad. Om det inte gäller tyger förstås. :-)

Jag behöver dock inte kämpa så mycket med megapiffade donnor på mitt jobb. Merparten på mitt jobb är herrar som antingen kör med kostym eller jeans och fleecetröja. Och fleecetröja är det ganska lätt att slå! ;-) Sedan är det ett gäng damer som bara pratar barnbarn. Och då finns det en annan anledning än klädstil till varför jag blir lite "Lätt" trött på dem...

Nä, nu ska jag och Harry Friberg gå och ta ett nappatag med lite bovar som åker tåg.

Matilda sa...

En klänning såklart! Ljuvligt sockersöt. Fast tyget ser lite styvt ut, en kjol kanske passar bättre. En hängselkjol kanske? Ok nu spårar det ur lite. Men erkänn att det skulle bli mer pepp än depp om du gick klädd i en hängselkjol i det tyget.

Jo sa...

Du kanske kan göra som Malla säger och göra ett täcke eller så. Sen kan du göra något gosedjur/fantasidjur av lapparna som blir kvar! :D

Det var jättefint iallafall!

Moa - En magisk purt... sa...

Fint och glatt! Kjol kanske? Har förresten en fråga till dig som verkar pysslig. :) Vet du hur man kan göra en klänning med ett alldeles stelt ty? Helst som man kan andas i.