tisdag 13 januari 2009

Ofrivillig förklädnad

Hur tankspridd är man om man går hem med någon annans jacka utan att märka något?

Idag fick jag ta mig hem i en av mina kollegors jackor. För hon hade tagit min. Av misstag. Och inte ens märkt att hennes hemnycklar och tunnebaneremsa inte låg i jackfickan. Men jag fattar liksom inte, vi har ju inte ens samma märke, storlek eller modell på jacka?! Bara samma färg.
Det kändes mycket märkligt att åka hem i någon annans kläder. Jag kände mig fel och lite utsatt. Men jag tycker lite synd om henne för hon måste ju ha varit väldigt stressad.

Vad har hänt i hemmet idag då? Jo, jag har varit duktig. Diskade hela bautadiskberget alldeles själv och rengjorde nya ugnen som den konstiga säljaren uppenbarligen inte tyckte att han borde göra själv. Urk. Men nu är den ren och fin och redo för att användas. Hoppas den funkar!
Pysslat? Vem har tid?!

Jag undrar faktiskt ibland, hur hinner ni med allting? Det är altid superfint städat och superpiffigt fixat när jag kikar in i varenda underbar blogg jag följer. Och dessutom skriver alla så härliga texter. Är det bara jag som är långsam i allt jag gör? Jag vill ju inte visa stök-bilder för jag brukar tycka att det ser så gräsligt ut när folk visar sina garderober eller liknande före städningen, men nu börjar jag nästan bli lite sugen. The real me liksom. Mitt i ett flyttkaos, heltidsjobb och pendlingsliv. =)


Ser ni, julstök som varar ända till påska!


Mitt senaste loppisfynd, favoritstolen från Diö i Småland.

3 kommentarer:

DRÖMHUSET sa...

Hejsan! Fösta ggn. jag kikar in och inte den sista :-)
Jag kan tänka mig att det kändes märkligt! Men att hon inte märkte något?! *hi hi*
Vilka härliga bilder från ditt hem, underbar takkrona och stolen-vilket fynd!
Förstår inte heller hur alla hinner, men jag gillar när det syns att det är någon som faktiskt bor där :-D

Kram Sofie

Malin sa...

Men tjejen vilket stolsfynd!!!
OM jag ändå hade plats för sånna fina möbler..
Här hemma är det helt packat, får inte plats med en pinal längre.
Nu måste jag börja med: EN in två ut..
Funderar på att hyra ett bord på kommersen eller nåt. Sälja all skit man har!=)

Fröken Fräken sa...

Äntligen!!!!!!!!*klappar händerna och hurrar!*
Ja, äntligen att man fick se lite bilder från lyan! Men det såg ju ut som att det kan bli finemang där sedan. Lite puts och donande bara. Allt kändes ju väldigt nytt och fräscht!

Och vilken fin stol! Hur avis som helst! Jag såg ett toppentrevligt bord idag på Kupan. Uppenbarligen fick jag ett hjärnsläpp i stil med din jackkollega, för jag gick inte hem med det. Hur tänkte jag?! Finns det kvar imorgon så slår jag till. Vars det ska få plats?! Äsch, sådana småsaker.. det löser sig!

Det är inte mycket som hinns med på veckodagarna här heller. Iaf inte nu på vintern när man är så trött. Till mitt förra jobb la jag ju ner en väldig massa tid på pendling, nu tar det 20 min, max. Och jag har än inte riktigt vant mig vid att det går så snabbt... så egentligen borde jag ju ha mycket mer tid nu. Men ändå hinner man inte så mycket. Man får planera istället och sedan ligga i och pyssla på helgerna. Och det är inte alltid så städat som det ser ut på bilden. En piffad soffa innebär att det kan ligga en hög med grejer i något hörn istället.

Jag ska försöka fota innuti tygskåpet till helgen, det är bara målat med en så gräslig färg på insidan av dörrarna så man drar sig från att visa insidan i nuläget. Men man får hålla blicken på alla tyger istället!