måndag 26 januari 2009

Vädret, skärp dig!!!

Trött trött trött.
Idag gick jag in i ett provrum (man kan undra varför någon med typisk "svenskt" utseende gör det i slutet av januari, den blå-bleka hyns månad). Det fanns speglar i varenda vrå och dom visade varenda vinkel. Sen var det bara att klampa hem genom ett blötgrått Stockholm och fundera över varför livet egentligen är så himla skitet. Fult hår och konstiga kläder. Nej, idag kändes det som jag borde stannat inomhus, under täcket.

7 kommentarer:

Malin sa...

Precis så kände jag mig i dag när jag vaknade..
Man vill soooova bort tråkvädret tills solen och våren kommer!

Helen sa...

Finns inget värre än provrum, man blir ju alldeles blåvit i hyn, förstår inte vad de har för ljus i provrum!

Jo sa...

Jadu, tänkte precis samma sak, men jag hann hejda mig INNAN jag klev in. Man blir liksom lätt genomskinlig i hyn såhär års om man inte solar solarium. Jag vill ha vår och sooool!

Jo sa...

Herregud, det är ju lika galet som att prova en bikini! :)

Ja, jo, det blir tre konserter.. Men vi är ju lite knäppa, så vi tänkte att vi lika gärna kunde löpa linan ut och gå på alla tre nu när vi fick tillfälle!
Du får kika lite på sysidan.se eller nåt och hitta de där pyssliga människorna däruppe! Om du inte gör det, är du ju alltid välkommen "hem" på pysselträffar! :)

Fröken Fräken sa...

Kan man muntra upp fröken genom att uppmana henne att gå in på Ikeas hemsida, kolla in de textila nyheterna och då hitta ett charmigt prickigt tyg från PS-kollektionen?!

Måndagar är för övrigt ett hemskt påfund. Plus att jag bara väntar på ett jobbigt kuvert från CSN. Blä.

Monkan sa...

Idag var det ju rena kanonvädret jämfört med igår ;-) Jag har nog aldrig sett nåt så grått som igår, man slog ju nästan huvet i det grå i luften.

Iiiih, provrum/vinter/blek, nej den kombinationen går inte ihop!

Grattis till nr 100! Jag inser att jag missat kollen både på mina inlägg och antal besökare, kanske jag kan hålla koll på min ettårsdag i alla fall. Heeelt ofattbart, men den närmar sig. Jisses, vart tog det året vägen?!

Vilken söt tavla du broderat, och den stickade filuren då. Med riktiga armar och ben, vilket pyssel! (Jag minns de enkla man gjorde förr, bara en rak bit (rundstickad) med färgbyte på "rätt" ställen för att få till en snygg dress, sen snörpa åt här och var för huvud och midja plus sy några stygn för att "dela in" kroppen i lite armar och ben. Lysande beskrivning va ;-) Tror inte jag förstår själv, men jag minns hur de såg ut. Tror jag.

Susanne sa...

MEN vad roligt och JÖSSES vilken söt nalle Du har gjort. Jag måste också göra en med mönster på kläderna och med ben. Det får bli nästa projekt. Eller näst-nästa! :-)

Jo! Banden kommer från Panduro. De har massor av såna superfina och de är inte så dyra. Kolla där! Just de som jag har är köpta i typ 4-pack eller nått. Jag vill absolut ha fler. Man kan göra hur mycket fint som helst med dem!

www.undersolen.se