torsdag 13 november 2008

33 st pepparkaksformarIdag har jag plockat fram mina pepparkaksformar och suttit en liten stund och kikat på dem. Och njutit av dem. Finast är nog prinsgrodan. Fast coolast är nog min coola kattform. När det är ljust nog någon dag i helgen ska jag nog fota lite formar.
Jag räknade till 33 formar med julmotiv. Imorgon är det 33 dagar till julafton. Dags att börja baka.

4 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Ska bli spännande att se din samling, det ser jag fram emot. :-)

Monkan sa...

Jag var in en snabb sväng på Designtorget ikväll och tänkte på dig :-) De hade pepparkaksformar :-)

Jag kikade bara jättesnabbt så jag såg inte vad som var speciellt med dem (ska det väl vara om det säljs på Designtorget?) men de låg i en fin pappask (typ chokladkartong) som stängdes med nåt magnetlås (magnet i hela framkanten). Stiligt värre.

Godis köper jag nog hellre än gör (förutom julgodis, det ska göras) men däremot har jag just beslutat att bröd, det ska bakas och inte köpas.

Å-å-åååh, snart är det lussebullebakardags! Sen blir det lussebulle till frukosten varje dag, och en specialare på lucia :-)

Fröken Fräken sa...

Först nu förstår jag vidden av din samling! Jag har uppenbarligen inte förstått hur många olika motiv som finns, jag som bara använder mina hjärtanformar för att göra dekorationshjärtan i trolldeg. Hm, det var förresten länge sedan man gjorde några sådana, kanske dags att ta tag i det?!

Ja, alltså, jag vet inte heller vad det är för skillnad mellan trådarna. Den här iaf lite grövre, men ändå ganska lätt att böja. Sådana här böjerier är lagomt att pyssla med när man varit sjuk och inte orkat så mycket.

Det är inte världens bästa arbetsställning som gäller vid arbeten med golvlister. Ligga på mage och meckla blir lite joxigt. Men har man en idé så ger man sig inte i första taget.

Jag känner ett stort tygbehov just nu så jag måste nog ta mig en sväng på Ohlssons och se om jag hittar något. Det var länge sedan sist...

Malin sa...

wow, värsta pepparkaksgubben!!!
Mumsigt värre. Ju fler man äter ju snällare blir man ju så, tänk va snäll man ska bli efter 33 st=)

Ville du inte ha nån present förresten?
Tänkte på dig när du sa att du gillade Miss Dee. Jag har en skatt här hemma av fina ting från dem som bara ligger. Årets nya modeller å allt.. så jag tänkte att eftersom du utryckte dig så bra om dem att du kanske va sugen på ett litet armband?