onsdag 5 november 2008

Husmodern - var kom hon ifrån?!

Den här aftonen har ägnats åt tvätt och strykning.
Tänk vad fyra nummer av Veckojournalen och Husmodern kunde åstadkomma! En fullfjädrad liten hemmafru utan att man hann blinka.

Undrar vad den unga Fröken ska ta sig till imorgon? Storbak, storbyk eller storhandla?
Eller sy det där draperiet som hon har lovat ska vara klart till på fredag...

3 kommentarer:

Jo sa...

:D Jag tror att du kommer att inventera ditt linneskåp och se till att du har erforderliga uppsättningar av allt! ;) Jag älskar de där gamla tidningarna och kan sitta och bläddra i dem ur länge som helst. Jag gillar även kontaktannonserna :D

Fröken Fräken sa...

Jag kan säga att den här donnan manglar lakan och örngott både när de är blöta och sedan igen när de har torkat! Det känns ju lite 50-tals husmoderligt, men det blir ju så braaaa! Jag kan inte sova på skrynkliga lakan!

Inte visste jag att förkylningsbacillerna var så starka att de färdades över nätet! Men jag känner mig ju rätt slagen fortfarande. Var ut en sväng idag, det var ju soligt och det kändes som trevligt med frisk luft. Men nu är det med darriga ben som jag har återvänt till soffan. Och skickat herr Fräken att ordna med lite nachos och en hoper dvd´s. Hoppas att dina symptom går över som ett trollslag, jag ska försöka göra några magiska besvärjelser. Eller komma på några husmodersknep...

Brukar vara och kolla in hos Marie Robe ibland, hon gör verkligen jättesnygga grejer. Fast det känns som om man skulle behöva en himla massa grejer som man inte har. Tjusiga stämplar, speciallim, maffiga färger m.m. Blir väldigt dyra julkort i slutändan... och kanske i mitt fall, ändå skulle se ut som något dagisbarn gjort dem. Jag blir lätt överentusiastisk i närheten av glitterlim..

Malin sa...

Ja idag har jag själv svept över golven som en virvelvind.
Skakat mattor och rensat avlopp.
Jag kluckade av skratt för mig själv när jag insåg att jag pratade med mig själv och dessutom var mer som en rörmokare än som en piffig hemmafru.
Gjorde nåt husmodersknep för gamla avloppsrör och Vips var de funktionella igen!
En riktig kvinna reder sig själv, är det inte så=) hahaha!