söndag 2 november 2008

Så nedrans skönt!

Åhh, det är så nedrans skönt att sitta inne och kura i sitt lilla rum med en varm (osticksig) kofta, en kopp Rhoibos, en fin och ny dator och en hel kväll bara för sig själv. Jag har till och med haft tid att pyssla med min blogg!
Åh, vad jag älskar mitt liv!

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja livet är exakt så kul och underbart som man gör det till!=)
Pysslandet har gått i sakta mak här i Gbg. Snön håller sig på avstånd och jag är lika glad för det. Msn vet ju ändå hur slaskigt och hemskt det blir..
Roligt att läsa din utmaning. Det är alltd så kul att få veta mer om människor!

Nu ska jag halsa lite Ramlösa. Jag är riktigt törstig idag=)

Fröken Fräken sa...

Nu är det dags för en mild uppläxning! Nu får du allt sluta upp med att ha så här långa bloggpauser, man börjar ju undra om något har hänt?! Har Pysselpralinen fastnat under några flyttkartonger eller vad är det frågan om?!

Det var ju upplyftande att man kunde komma till hjälp med en utmaning - har du någon hjälp mot en envis förkylning som envist sätter sig som en gröt uppe i huvudet på en så att man inte får något vettigt pysslat?! Nu har jag visserligen målat korgar, sytt tre kuddar, klätt in golvlister, hängt upp en gren i taket och sytt en gardin till sovrummet, men tänk vad jag hade kunnat hinna med om man varit frisk...! Ja jädrar! Nu vill man ju bli frisk så att man kan åka till spa i veckan. När det äntligen blir lyxliv så kan jag ju inte ligga hemma i soffan ju!!

Men det blir väl att se någon uppbygglig film eller en hederlig gammal action och sucka åt vad de orkar ställa till med...

Och självklart kan man inte komma ut ur en pappers-/bokhandel tomhänt. En hel massa papper fick följa med mig hem från Panduro och Netto (!) i Göteborg. Hade tänkt börja göra julkort, men inte ett limstift i sikte...