tisdag 2 september 2008

Ta min kappsäck och sy



Efter den minst tråkiga dan på jobbet på flera veckor känner jag mig riktigt nöjd. Och väldigt sugen på att sy. Det är dags att göra klart några projekt som påbörjades i lördagskväll när jag invigde mina nya stämplar.

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jajamen, heja på! Syprojekt stöttas helhjärtat här borta! Själv har man skruvat ihop en skohylla från Jysk, som måste vara världens största skohylla för den är precis lagom som soffbord, hoppas jag... (finns med i senaste reklambladet och heter William) Jag kan bara säga att man skulle behöva vara två, en som skruvar och en som kommer med uppmuntrande tillrop, det var lite knixigt!!

Ja, tänk om Tiimari hade funnits här i stannär jag var typ tio, jag skulle ha bränt varenda veckopengsslant där och utökat min brevpappers- och pennsamling nå oerhört!! Man kanske skulle reka lite i förväg, jag har tänkt göra minimalistiska julkort i år (det tänker jag iofs varenda år, och så blir det glitterindränkt istället!!)

Hipp hipp hurra för nytt jobb, även om det innebär inneboende. För att avgöra om det är mer skrämmande med elitidrottare eller flytta till Sthlm så skulle jag behöva veta i vilken sport. Sådana där triathlontyper tycker jag verkar skrämmande - plåga sig frivilligt, hur går det till?? Minigolfmästare verkar inte fullt så farligt. Jag bytte ju jobb i maj från ett som jag verkligen avskydde till ett som är väldigt bra, fast, och åtskilligt mer i lön. Fast det är ju inte som pyssel..

Malin sa...

Åh, om jag hade en symaskin..ja då skulle jag ha ett par sovrumsgardiner vid det här laget..=)

Annika sa...

Kul att du råkade hitta min blogg! Visst får du låna bilden när du ber så snällt och länkar :) Det var en trevlig pysselblogg du har själv, måste jag säga!

Susanne sa...

Wow! Din blogg är en PRALIN och en DRÖM för en pysselnarkoman som jag! HEJA!

www.undersolen.se

Beas sa...

Vad kul med lite projekt! :-)
Jag tycker mycket om ditt fiffiga "rör". Är det till för presentpappren. Jag skulle kunna tänka mig en liknande lösning faktiskt, för här har jag dem i en pappkasse i garderoben som rasar ut varje gång jag öppnar dörren = mindre bra.

Susanne sa...

Men jösses vilken mallgroda jag förvandlades till nu! Vilka fina ord! Vilken present! TACK! Nu blir den här dagen solig även om det ösregnar ute! :-)

Och Du... *hi hi* "offerkoftan" igår var bara en typ av metafor... Jag har ingen sån tröja på riktigt. Tur det! Hi hi!

Kram på Dig! Nu ska jag kolla mailen Du skickat. Spännande!

www.undersolen.se