onsdag 3 september 2008

Var ska fågeln vara?


I en av Göteborgs mest inspirerande butiker, Prickig katt, hittade jag i somras den här fina fågeln. Tråkigt nog har jag fortfarande inte kommit på var den ska få sitta.

Den hade varit ganska perfekt i närheten av min älsklingstavla. Men man kan ju inte ha en krok mitt på vardagsrumsväggen, eller?!
Besvärligt.

9 kommentarer:

Susanne sa...

Man kan ha en krok precis var man vill! Kroken är ju så fin så den är ju som en tavla. Upp med den bara! Den passar!

www.undersolen.se

Susanne sa...

Jag igen...

Jag har en kompis som hade en ljusslinga som gardin ett tag. Den var ganska julaktig och när folk frågade varför hon inte tagit bort julpyntet sa hon "Det är inget julpynt, det är en gardin!". Jag tycker det var så skönt. Man har som man vill! :-)

Lorei sa...

En sån krok kan man ha vartsomhelst!
Jag tycker tvärtom att den skulle passa perfekt mitt på v.rumsväggen. Jag gillar det oväntade och den kroken är ju som en tavla i sig.

//Linda

Lorei sa...

Susanne->
Jag har en sån ljusslinga hänger på balkongen. Mången varm sommarkväll har jag suttit där och lyssnat till grannarnas veklagan över att "den där tokiga människan" aldrig tar bort julpyntet. *asg* Jag älskar min mysiga ljusgardin, härligt ljus ger den på sommarkvällarna när jag läser mina favoritmagasin.

Har även i många år haft vita julstjärnor året runt i vardagsrumsfönstren. Vacker belysning minsann. Sen byter jag till röda när julen kommer. ;)

Så jo, man kan göra PRECIS som man vill.

// Linda

Pysselprinsessan sa...

JO, det kan man! :) Abseluteligen! Tänk vad mycket kul du kan hänga där!

-Ett stämplat visdomsord på fint papper (variant på det ack så trendiga väggordet).
-En tygkruka (a la Steltons brödkorg) med en liten blomma i.
-Ett foto hängt i en klämma, eller en liten ram som du sätter en ögla uppepå.

Möjligheterna är oändliga! ;D
Kramar

Johanna.B sa...

Oj va spännande med nytt jobb. Och flytt! Vågar man fråga vad det är för ett drömjobb du fått tag i?!

Jag tycker visst att den fina fågelkroken kan hänga i vardagsrummet. Tycker man det känns konstigt att hänga den mitt på väggen där den kanske kan kännas lite ensam skulle jag nog tipsa om att hänga den intill en dörr/dörröppning eller ett fönster. Då får den någonting att grupperas med och ser inte så malplacerad ut!

Kram
/Johanna

Malin sa...

Joho, visst kan man ha en krok mitt på väggen. Skulle ju vara toppensnyggt ju!!!

Fröken Fräken sa...

Jag tycker också att man kan ha kroken var man vill! Eller varför inte köpa flera, samma eller andra, och hänga i grupp bredvid tavlan! Det blir också en fiffig prydnad på väggen!

Yepp sister! Så är det ju! Man ser något i en tidning/på stan/i en blogg/i en affär och börjar klura ut hur man ska kunna göra sin egen grej av det - oftast till en mindre kostnad.. Just nu har jag faktiskt ingen klar idé över mitt nästa pyssel... iiiih! Skräck!! Men jag hoppas att jag kommer på något!

Åh, så spännade med en ny lya, har du mycket att packa, när drar du, var är denna lya, har du några planer osv osv??? Ibland får jag himla stor lust att flytta, för att börja göra något nytt, det känns som om jag kan den här lägenheten väldigt bra. Men å andra sidan trivs jag himla bra, och ska jag verkligen ta och flytta nu när jag äntligen har målat köket vitt?!

Monkan sa...

Jo nog går det bra. Det kommer ju att synas att tavlan och kroken hör ihop, som en grupp.

Krokens mönster går ju igen i tavlan också, framför allt i det vita/beige. Tavlan, kroken halsbanden, alltihop är jättefint.

Gillar tyg/tygtavlor och halsband jättejättemycket :-)